Hardver beszerzés

A megfelelő hardverek kiválasztása és beszerzése nélkülözhetetlen minden vállalat számára, hogy biztosítsa működésének optimális hatékonyságát és megbízhatóságát.

Cégünk a hardverbeszerzés teljes területén áll ügyfelei rendelkezésére, az elemzéstől a telepítésig és a garanciakezelésig.

Miért minket válasszon?

 1. Szakértő Tanácsadás: Több éves tapasztalattal segítjük ügyfeleinket a legjobb hardver megoldások kiválasztásában, figyelembe véve az egyedi igényeket és költségvetést.
 2. Költséghatékonyság: Szoros kapcsolatokat ápolunk a vezető nagykereskedésekkel, lehetővé téve, hogy a legjobb árakon szerezzük be a kívánt eszközöket.
 3. Egyszerűsített Beszerzés: A beszerzési folyamatot teljes mértékben leegyszerűsítjük, így Önnek nem kell azon aggódnia.
 4. Teljeskörű Szolgáltatás: Beszerzés, telepítés, beüzemelés és garancia – mindent egy kézben tartunk.

Szolgáltatásaink

 • Hardverigények elemzése és tanácsadás
 • Különböző hardverek beszerzése: számítógépek, szerverek, hálózati eszközök, tároló megoldások stb.
 • Telepítés és beüzemelés
 • Garancia és szervizszolgáltatások
 • Hardver karbantartás és frissítések
 • Egyedi hardver konfigurációk és rendszerek tervezése

Kapcsolat

Amennyiben hardverbeszerzéssel kapcsolatos kérdése van, vagy szeretne tanácsot kérni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk! Professzionális csapatunk készen áll, hogy segítse Önt a legjobb döntések meghozatalában, biztosítva, hogy vállalata a legfrissebb és legmegfelelőbb hardverekkel rendelkezzen.

Szoftver beszerzés

A megfelelő szoftverek kiválasztása és beszerzése létfontosságú minden vállalat számára, hogy hatékonyan és gördülékenyen működhessen.

Cégünk a szoftverbeszerzés teljes spektrumát kínálja, a kiválasztástól kezdve a telepítésig és a licencmenedzsmentig.

Miért minket válasszon?

 1. Szakértő tanácsadás: Meghallgatjuk igényeit és a vállalata számára legmegfelelőbb szoftvermegoldásokat ajánljuk.
 2. Költséghatékonyság: Kapcsolatokat építettünk ki a vezető szoftvergyártókkal, így képesek vagyunk kedvező áron beszerezni a szükséges licenc- és szoftvercsomagokat.
 3. Egyszerűsített beszerzés: A beszerzési folyamat minden lépését leegyszerűsítjük, így Önnek nem kell aggódnia a bonyolult licencfeltételek vagy szerződések miatt.
 4. Folyamatos támogatás: Nem csak a beszerzésnél, de a telepítés, frissítés és karbantartás során is támogatást nyújtunk.

Szolgáltatásaink

 • Szoftverigények elemzése és tanácsadás
 • Különböző szoftverek beszerzése: operációs rendszerek, irodai alkalmazások, szakmai szoftverek stb.
 • Licencmenedzsment és tanácsadás
 • Szoftvertelepítés és beállítás
 • Folyamatos szoftverfrissítések és karbantartás
 • Szoftver auditálás és licencmegfelelőségi ellenőrzés

Amennyiben szoftverbeszerzéssel kapcsolatos kérdése van, vagy szeretne tanácsot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Professzionális csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legjobb döntések meghozatalában, biztosítva, hogy vállalata mindig a legújabb és legmegfelelőbb szoftverekkel rendelkezzen.

A DT Network Kft. kizárólag eredeti szoftvereket telepít. Az általunk beszerzett termékekhez teljes körű garanciaügyintézést biztosítunk!

Partnereink