IT biztonság

A digitális korban az adatok és információk védelmének fontossága felbecsülhetetlen.
A DT Network Kft. mélyen elkötelezett amellett, hogy vállalata információs rendszerei hatékonyak, biztonságosak és elérhetők csak a megfelelő személyek számára.

IT Biztonság: A kiberfenyegetések folyamatosan változnak, és rendkívül sokoldalúak. Mi nem csak reagálunk ezekre, hanem proaktívan lépünk fel ellenük. Speciális biztonsági eszközök, szoftverek és módszerek alkalmazásával gondoskodunk a kockázatok azonosításáról és elhárításáról. Rendszeres biztonsági auditokkal biztosítjuk a rendszerek állandó védelmét.

Hozzáférésszabályozás: Az információs rendszerekben tárolt érzékeny adatokhoz való hozzáférésnek szigorúan szabályozottnak kell lennie. Biztosítjuk, hogy csak az arra jogosult személyek férhessenek hozzá az adatokhoz, így megelőzve az információs szivárgást vagy visszaélést. Megfelelő rendszerek és protokollok kialakításával a hozzáférést gondosan szabályozzuk és monitorozzuk.

Biztonsági Mentések: Az információk elvesztése nemcsak anyagi veszteséget, de hosszú távú károkat is okozhat. Adatainak biztonságban tartása érdekében modern mentési technológiákat alkalmazunk, melyekkel garantáljuk az adatok integritását és gyors helyreállítását váratlan események esetén.