Rendszergazda szolgáltatás

Miért válassz minket?

Cégünk, a DT Network Kft. kiváló minőségű rendszerüzemeltetési szolgáltatást kínál. A vállalati folyamatok informatikai támogatásával és az általunk nyújtott IT megoldásokkal biztosítjuk, hogy az informatikai eszközök és rendszerek észrevétlenül és hatékonyan támogassák vállalkozásodat.

Célunk egy olyan rendszer létrehozása és üzemeltetése, amely egyszerűsíti a céged működését és lehetővé teszi, hogy a bevételteremtő folyamatokra koncentrálhass.

A mai digitális világban a stabil és hatékony informatikai infrastruktúra elengedhetetlen minden vállalat számára. Mint tapasztalt rendszergazdák, célunk, hogy biztosítsuk vállalata számára az optimális működési környezetet, minimalizáljuk az üzemszüneteket és maximalizáljuk a teljesítményt.

 1. Szakértői Hozzáértés: Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a rendszergazda területén, ami lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldásokat kínáljuk Önnek.
 2. Megelőzés és Gyors Reakció: Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megelőzzük az informatikai problémákat, de ha mégis felmerülnek, gyorsan és hatékonyan reagálunk.
 3. Testreszabott Szolgáltatások: Minden vállalat egyedi. Szolgáltatásainkat az Ön vállalatának egyedi igényeihez igazítjuk.
 4. Folyamatos Működés: A rendszerfelügyelet 24/7 alatt biztosítja, hogy IT rendszerei mindig optimálisan működjenek.

Szolgáltatásaink
 • Teljes körű rendszerfelügyelet és karbantartás:
  Ez a szolgáltatás garantálja, hogy IT infrastruktúrája folyamatosan optimális állapotban működjön. Regularizált vizsgálatok, frissítések és esetleges problémák gyors kezelése révén biztosítjuk az üzemszünetek minimalizálását.

 • Hálózati infrastruktúra menedzsment és optimalizálás:
  Megbízható hálózati működés nélkül egy vállalat gyorsan leállhat. Biztosítjuk, hogy a hálózati eszközök megfelelően konfigurálva és összekapcsolva legyenek, ezzel maximalizálva a rendelkezésre állást és a teljesítményt.

 • Adatbiztonság és biztonsági auditok:
  Az adatvesztés vagy adatsértés súlyos következményekkel járhat. Rendszeres biztonsági auditokkal észleljük az esetleges gyenge pontokat, és javaslatokat teszünk a kockázatok minimalizálására.

 • Felhőalapú megoldások integrációja és kezelése:
  A felhő technológiák lehetővé teszik a rugalmasságot és a skálázhatóságot. Segítünk az ilyen megoldások kiválasztásában, integrálásában és a folyamatos kezelésében.

 • Hardver és szoftver frissítések, migrációk:
  A technológia gyorsan fejlődik. A legújabb hardver- és szoftverfrissítések implementálásával biztosítjuk, hogy rendszerét a legmodernebb technológiával támogassuk.

 • Helyszíni és távoli támogatás, problémamegoldás:
  Minden IT problémával gyorsan és hatékonyan foglalkozunk. Legyen szó akár helyszíni beavatkozásról, akár távoli segítségről, szakértőink készen állnak a gyors reagálásra.

 • IT konzultáció és stratégiai tervezés:
  Ezen felül biztosítjuk, hogy vállalata hosszú távú IT stratégiája összhangban legyen az üzleti céljaival. Megértjük az iparág trendjeit és segítünk abban, hogy az IT infrastruktúra támogassa a vállalati növekedést és innovációt.

 • SLA (Service Level Agreement) megállapodások:
  Biztosítjuk, hogy szolgáltatásaink megfeleljenek az előre meghatározott minőségi sztenderdeknek.

 • Nyomtató Menedzsment:
  Optimalizáljuk és felügyeljük nyomtatási infrastruktúráját, hogy gördülékeny és költséghatékony működést biztosítsunk.

 • Szerver Felügyelet:
  Folyamatos monitorozással és karbantartással gondoskodunk szerverei stabil és biztonságos működéséről.

 • Munkaállomások Felügyelete: Biztosítjuk, hogy munkaállomásai naprakészek, biztonságosak és maximális teljesítményt nyújtanak.

 

Amennyiben rendszergazda szolgáltatásokra van szüksége, vagy konzultációt szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot! Csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legkorszerűbb és leghatékonyabb IT megoldások megtalálásában és implementálásában.